Seriemannen

Fornøyelse på nettet

Film på nettet

Internettet er et fint sted å se filmer. Man kan se filmer hjemme i stua, på hytta, på toget, på bussen, i campingvogna eller i teltet. Alt man trenger, er nett-tilgang. Det finnes både nye og gamle filmer på nettet, og det finnes selvsagt filmer for alle, både for barn og voksne.

Filmer på nettet er en fin underholdning hvis det regner i ferien. Da kan man finne barnas favorittfilmer slik at de slipper å kjede seg. Togturer og bussturer blir også morsomme når man har en god film å se på. Og med nettbrett, kan barna se på film i baksetet i bilen. Da blir det mindre mas mens man kjører.

Nettet er også en god kilde til mer ukjente filmer. Det er ikke alle filmer som kommer på norsk kino. Noen filmer har ikke et stort nok publikum til det, men filmene kan likevel være verdt å se. Av og til har man heller ikke tid til å se filmene på kino, og man orker ikke å vente til de kommer på TV. Da er nettet løsningen.

Utenlandske filmer kan også være fint når man lærer seg et nytt språk. Det finnes filmer på utallige språk på nettet. Hvis man ser på utenlandske filmer, hører man språket i bruk i praksis. Mange språkkurs kan ha dialoger som føles kunstige, men på film får man mer naturlig flyt i språket. Man lærer både uttale og nye ord og uttrykk. Uansett hvordan du bruker film, er nettet den største kinoen i verden.

Next post »