Seriemannen

Fornøyelse på nettet

Disse populære spillene er basert på TV-serier eller filmer

gaming_549784507

Ofte er det slik at gode spill som lever lenge blir til filmer. Noen av de første dataspillene som ble gjort om til spillefilm er klassikeren Ghostbusters. I dag har mange andre fulgt etter, og det er overraskende mange filmer, spesielt fra Hollywood, som har hentet sin inspirasjon fra dataspillets verden.

Både klassiskere som Lara Croft Tomb Raider, Resident Evil og Max Payne er suksessrike Hollywood-filmer som alle har blitt inspirert av dataspill.

Marvels helter

Noen av de kanskje mest populære spillene som har blitt til filmer er hentet fra Marvel-universet. Superhelt filmer er i vinden, og de fleste har fått inspirasjonen sin fra spill før de ble laget om til filmer. Blant annet har både Superman, Batman og Spiderman gått fra suksessrike spill til filmer. Om du hadde sette på lister over de 100 mest sette filmene, er det mange du også vil finne som spill!

Også spill med de populære figurene

Det samme har gått andre veien også nemlig, og svært mange populære filmer har blitt til dataspill og slots. Den populære filmen ScarFace, med kjente Al Pacino, er en av de mest kjente filmene som ble til slots på nett.

I tillegg har klassiske filmer som Jurassic Park, Aliens, Gudfaren og Gladiatoren også blitt populære spillemaskiner på nettcasinoer. Har du en favorittfilm fra de gode gamle klassikerne, er det slett ikke rart om du kommer til å like noen av disse spilleautomatene!